Nyheter

Förvärv av Roslöv

Roslöv blir en del av BLP. Samgåendet innebär att BLP får stark närvaro i Göteborgsregionen och blir den ledande aktören i Sverige för skyddsrumstjänster.

BLP har i drygt 40 år hjälpt fastighetsägare med deras skyddsrum och säkerställt att dessa håller måttet om det värsta skulle inträffa. Under de senaste åren har verksamheten utvecklats starkt och företaget finns i Stockholmsregionen och Skåne.

Roslöv är ett välrenommerat bolag med specialistkompetens inom skyddsrum, dörrar och dörrpartier i Göteborgsregionen. På senare år har fokus successivt förflyttats mot skyddsrum och företaget är i dag störst i Göteborg inom området.

”Förvärvet av Roslöv är en viktig pusselbit för BLPs fortsatta tillväxtresa och gör att vi kan erbjuda våra kunder kvalificerade skyddsrumstjänster i alla tre storstadsområden”, säger Mikael Helgesson, BLP.

”För oss på Roslöv innebär samgåendet med BLP en fantastisk möjlighet att växa och utvecklas tillsammans. Vår gemensamma vision om att alltid leverera högsta möjliga värde till våra kunder stärks nu ytterligare”, säger Anders Jacobsson, Roslöv.

Säljare är Hellbergs Door Company AB, en av Sveriges äldsta ståldörrstillverkare med huvudkontor och fabrik i Mellerud.
”Då Roslöv successivt vuxit på skyddsrum och minskat på dörrar föll det sig naturligt att avyttra bolaget och skapa en win-win för alla parter. Vi kommer fortsatt fokusera på vår kärnverksamhet vilket är att utveckla och tillverka klassade ståldörrar”, säger Sebastian Hellberg, Hellbergs.

Dela artikeln

Fråga oss!

Kontakta oss med dina frågor om skyddsrum och krisskydd.

Offertförfrågan

Behöver du får arbete utfört i ditt skyddsrum, eller iordningställa ett nytt? Vi lämnar gärna en offert!