Jobba hos oss

Verkar det intressant?

Här nedanför ser du de tjänster hos oss på BLP som är lediga just nu.

Men vi vill alltid komma i kontakt med personer med rätt inställning, intresse och kompetenser. Om du tycker det verkar intressant att jobba med människors trygghet och säkerhet, skriv till info@blp.se och presentera dig så ser vi vart det leder!

Lediga tjänster

Skyddsrumstekniker

BLP söker skyddsrumstekniker

Det är nog inte många som missat intresset för skyddsrum på senare tid. Vi som jobbar med det dagligen är väl medvetna om det.

Vi är ständigt på jakt efter duktiga medarbetare!

Är du rätt person för BLP?

Vi söker dig som är nyfiken och klurig och gillar att kunna sånt som inte andra kan. Svarar du Skyddsrum när nån undrar vad du jobbar med lär du få många frågor! Och skyddsrumsfrågor är vi på BLP duktiga på att besvara.

Hos BLP arbetar du i ett team som självständigt sköter våra uppdrag på skyddsrumsavdelningen. Ni får hantera kundkontakter, anbudsräkning, projektledning och materialinköp, se till att allt vi gör uppfyller gällande myndighetskrav. Den roll ni har är alltså en mix av projektledare, tekniker och säljare.

Till er hjälp finns datorstöd med mobila applikationer som fungerar både på dator och mobil/surfplatta. Det är viktigt att ni håller koll på vad ni utför på dagarna och lämnar korrekta rapporter. Kompetenta leverantörer och konsulter finns i vårt kontaktnät vilket ger er ett bra bollplank.

Tro nu inte att du själv måste klara samtliga uppgifter, ni arbetar som team och det finns erforderlig kompetens på företaget. Björn Wallin har en gedigen bakgrund och mer än 30 års erfarenhet av skyddsrum.

För att fungera i det här sammanhanget tror vi att du behöver arbetslivserfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen. Arbetet utförs nästan helt ute hos kund så vana vid att arbeta självständigt, lösa problem och ta beslut är viktigt.

Sammanfattning

Du måste uppfylla dessa krav

  • Gymnasieutbildning
  • Behärska svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Du bör ha arbetserfarenhet/-utbildning som

  • Snickare, armerare, betongare, fastighetsskötare eller liknande
  • Säljare, projektledare

Vi vill att du är

  • Nyfiken och vetgirig
  • Noggrann
  • Problemlösare
  • Händig
  • Datorvan

Tillträde så snart som möjligt, ange gärna när du kan börja i din ansökan. Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning.

OBS! Vi är enbart intresserade av anställning. Bemanningsföretag och F-skattare är inte aktuella.

Ansökan

Din ansökan mejlar du till info@blp.se.

Förklara varför just du är rätt för tjänsten

Bifoga CV, betyg och tjänstgöringsintyg, foto är alltid trevligt att få med.

Kontakta oss

Vi du ha en offert på arbeten som behöver utföras i ett skyddsrum du ansvarar för? Har du funderingar och frågor kring krissäkerhet i en orolig tid? Hör av dig!

Har du frågor?

Svaren finns antagligen i vår Kunskapsbank, och om inte, hör av dig till oss!

Trygga serviceavtal

Ett bra sätt att säkra upp att ditt skyddsrum håller måttet och inte skapar oförutsedda utgifter är att teckna ett serviceavtal med oss.

Våra ledstjärnor

Läs mer om de principer kring bland annat kvalitet, miljö och arbetsmiljö vi arbetar efter.