Open Point laserscanning

Ska du utveckla ditt skyddsrum eller krisskydd?

OpenPoint ger dig rätt beslutsunderlag

Skyddsrum är ofta komplexa utrymmen, och att iordningställa och underhålla det på ett bra sätt kräver att du har en absolut klar bild över exakt hur det ser ut, i tre dimensioner. Samma sak om du ska installera ett panic room eller ett safe room i din fastighet eller utomhus: var är den optimala platsen i relation till omgivningen och annan infrastruktur?

Detaljerade ritningar säger mycket, men en ”digital tvilling” skapad med laserskanningsteknologi är det optimala beslutsunderlaget. Vi kan erbjuda tjänsten via vår partner OpenPoint AB.

Undvik obehagliga överraskningar

OpenPoint digitaliseringsteknologi bygger på laserscanning med tusentals mätpunkter, ett ”pointcloud”. Resultatet blir en högupplöst tredimensionell digital modell av ditt skyddsrum eller det utrymme du vill skydda. Vrid på den, zooma in och ut, se detaljer och helheter med samma tydlighet. Du kan sedan lägga in CAD-objekt i modellen och på så sätt få en kristallklar bild av de alternativ du har. Det perfekta underlaget för kostnadsberäkningar och tidsplanering och ett bra sätt att undvika obehagliga överraskningar.

Låter det intressant? Hör av dig!

Offertförfrågan

Behöver du får arbete utfört i ditt skyddsrum, eller iordningställa ett nytt? Vi lämnar gärna en offert!

Ställ en fråga

Chansen är stor att svar på dina skyddsrumsfrågor redan finns i vår Kunskapsbank. Om inte, välkommen att ta kontakt!

Med ett serviceavtal slipper du oförutsedda kostnader

Ett skyddsrum som inte klarar MSB:s kontroller kan snabbt börja kosta mycket pengar. Ett serviceavtal med oss är en bra försäkring mot oförutsedda kostnader.