General Prepper

Rätt överlevnadsutrustning? The General Prepper har den.

Vi på BLP har våra rötter i entreprenadbranschen. Det innebär att våra huvudkompetenser har att göra med byggnation, ventilation och allt annat som gör ett skyddsrum till en säker miljö om det värsta händer. Men miljön är inte komplett utan den utrustning som krävs för att de som använder skyddsrummet ska överleva under den tid de behöver ta skydd där. Det är där vår partner The General Prepper kommer in. 

Företaget är ledande på utrustning och produkter för överlevnad i krissituationer och i vildmarken, med lång erfarenhet och hög kompetens. BLP är återförsäljare av deras produkter för skyddsrumsbruk, som till exempel deras krislådor.

Grundläggande beredskap i en enda låda

För öka dina chanser att klara en kortare krissituation behöver du vara förberedd. Det mest grundläggande du behöver är förstås mat och vatten, men det finns mycket annat som kan visa sig vara nödvändigt eller önskvärt att ha tillgång till. The General Preppers krislådor erbjuder genomtänkta lösningar utan att du själv måste sätta ihop en shoppinglista. Produkter för vattenförvaring och tillagning av mat, tändmedel, vevradio, första hjälpen och annat grundläggande ingår, frystorkad mat kan du köpa till.

General Preppers har ett helt sortiment med olika krislådor för olika budgetar och behov. Kontakta oss för mer information eller beställ någon utav våra högkvalitativa prepping-lådor här: The General Prepper – BLP