Vi erbjuder avancerade ballistiska väggpaneler som ger överlägset skydd mot skjutvapenangrepp. Dessa paneler är designade för att integreras sömlöst i både nya och befintliga byggnader, vilket skapar en osynlig men kraftfull barriär mot kulor. Våra ballistiska väggpaneler uppfyller stränga internationella standarder och säkerställer högsta skyddsnivå, vilket gör dem idealiska för användning i känsliga miljöer som myndighetsbyggnader, militäranläggningar och skyddsobjekt. Med våra ballistiska väggpaneler och BR6-klassade glaspartier kan ni tryggt skapa säkra utrymmen utan att kompromissa med estetiken eller funktionaliteten. Kan även uppgraderas till pansarpaneler på begäran.

Att omvandla ett vanligt rum till ett saferoom erbjuder överlägset skydd och trygghet i nödsituationer. Med förstärkta väggar, skottsäkra dörrar och avancerade säkerhetssystem blir rummet en säker tillflyktsort mot olika hot. Denna anpassning kan göras diskret utan att påverka rummets estetik, vilket gör det till en idealisk lösning för bostäder, kontor och offentliga byggnader. Ett saferoom ger en pålitlig och snabb lösning för att skydda familjemedlemmar, anställda eller besökare under kritiska ögonblick, och ökar därmed den totala säkerheten i byggnaden.

Våra modulära panic room som ger överlägset skydd i nödsituationer. Konstruerat enligt högsta säkerhetsstandarder och kan snabbt och enkelt integreras i befintliga byggnader. Med skottsäkra väggar, förstärkta dörrar och avancerade kommunikationssystem, erbjuder vårt modulära panic room en trygg tillflyktsort i kritiska ögonblick. Designen är flexibel och kan anpassas efter specifika behov, vilket gör det till en idealisk lösning för skydds- och räddningsmyndigheter samt andra säkerhetskritiska verksamheter.

Våra vaktkurer som används av bland annat NATO världen över, representerar en betydande förstärkning av säkerhetsskyddsåtgärder för skydds- och räddningsmyndigheter samt företag med säkerhetskänslig verksamhet. Dessa robusta och välutrustade kurer erbjuder optimalt skydd och effektiv övervakning för personal vid känsliga anläggningar. Genom att implementera dessa vaktkurer kan ni förbättra den operativa säkerheten, förebygga obehörig åtkomst och snabbt reagera på potentiella hot. Detta är ett avgörande steg för att stärka Sveriges försvarsförmåga och säkerställa skyddet av våra kritiska infrastrukturer i en tid av ökande säkerhetsutmaningar.

Kontakta oss om krisskydd!

Fyll i formuläret så hör vi av oss snarast.